O solutie pentru programul de reabilitare termica

0

Veka Romania ofera pe piata locală sistemul SOFTLINE 70AD, cu ajutorul caruia se pot realiza toate tipurile de ferestre, atat cu deschidere interioara, cat si exterioara.

Acesta este cel mai vandut sistem Veka, atat in Romania, cat si in Germania, si a fost prezentat in cadrul unui eveniment destinat reabilitarilor termice.
Sistemul SOFTLINE 70AD este o solutie eficienta, adaptata climatului din tara noastra, care ofera, in plus, siguranta clasei A ce confera ferestrei o functionare indelungata. 
Mai mult decat atat, sistemul se incadreaza in standardele de cost recomandate de legislatia in vigoare si respecta indicatorii de performanta energetica ceruti de normativele programului national de reabilitare.
 
Conform normelor actuale, o tamplarie PVC performanta din punct de vedere energetic, care sa creasca confortul locatarilor si sa scadă si mai mult costurile la intretinere, trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici, de care clientii trebuie sa fie constienti. 
Ideal este sa aiba minim 70 mm adancime de incastrare, minim cinci camere interioare de izolare, pachet de sticla termoizolanta de minim 24mm Low E + Argon, precum si o multitudine de caracteristici fizico-mecanice ale ferestrei, care sa-i mentina in timp performantele energetice prin functionalitate.
Sistemul SOFTLINE 70AD indeplineste cu succes toate aceste cerinte.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply