O familie mare

0
www.pixabay.com
Pentru cei care citesc revista ocazional, conceptul familia Practică poate părea puțin forțat. Cum să te simți atât de atașat de niște oameni pe care nu i-ai văzut niciodată, nici măcar pe rețelele sociale nu ați schimbat vreo vorbă… Dar prieteniile la distanță au existat cu mult timp înainte de a se inventa internetul și se bazau pe sentimente sincere, pe interese comune și pasiuni împărtășite, așa că puteau să reziste foarte bine la testul timpului. Ceea ce s-a întămplat și în cazul oamenilor care s-au cunoscut prin intermediul revistei, care au făcut schimb de păreri, de sfaturi, de flori. Și cum relațiile de prietenie se păstrează chiar și cu persoane cu care vorbești mai rar la telefon sau te întâlnești o dată la câteva luni, la fel și marea familie Practică este un nucleu de oameni harnici și darnici, de familii interconectate. Pentru că ne scriu atât copii bucuroși să ne arate ultimele proiecte făcute în vacanță, cât și adulți preocupați de amenajări sau vârstnici pasionați de plante și animale. Și ne bucură că ne includ și pe noi, cei din redacție, în viața lor.
Și noi când ne întâlnim cu cititorii ne simțim ca și cum am revedea un prieten vechi sau o rudă dragă. Iar la redacție când facem vreo sedință întâi discutăm despre ce am mai aflat despre voi, colaboratorii noștri, apoi ne împărtășim ultimele noutăți și după aceea întocmim planul editorial. Și dacă uneori suntem îmbufnați că un articol este prea lung, că pozele n-au ieșit bine, ne ajutăm unii pe alții, ne înțelegem și căutăm să găsim cea mai bună soluție.
Iar când vreun cititor se supără că nu i-am publicat vreo scrisoare, îi explicăm că păstrăm cu grijă toate materialele și că încercăm să alegem cele mai potrivite subiecte, iar cu prima ocazie vom include în revistă și rândurile sale. Și cititorii care ne știu de ceva vreme ne înțeleg și au încredere în noi, așa cum și noi avem în ei, chiar dacă uneori trec luni bune între scrisori. Și ca într-o adevărată familie căutăm să nu-i dezamăgim și să facem surprize plăcute de fiecare dată când se ivește ocazia.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply