O casuta in stil scandinav a cucerit pur si simplu internetul

0

Arhitectura si designul interior scandinav au fascinat mereu prin elementul lor definitoriu, aranjamentele minimaliste, in care piesele de mobilier si jocurile cromatice joaca rolul central.

Totul este astfel dispus in plan incat lumina naturala sa patrunda in voie in interioarele deschise si care emana optimism si buna dispozitie, in contrast cu vremea, in general, mohorata de afara. Si, pentru ca suntem pasionati de spatii mici, va prezentam mai jos casuta pescarului, o locuinta marunta care poarta sub streasina sa toate trasaturile specifice designului scandinav.

Casuta incanta ochii trecatorilor din portul Hvide Sande, un orasel de pe coasta de vest a Jutlandei, al cincilea port de pescuit din Danemarca. Este o prezenta inedita printre numeroasele baraci din port pe care pescarii le folosesc pentru depozitarea sculelor specifice acestei activitati. Pe masura ce vechea generatie de pescari se stinge, baracile sunt, una cate una, abandonate, pentru ca tinerii au acum alte prioritati de natura profesionala. Unele dintre ele sunt vandute si apoi renovate si transformate in case de vacanta in pitorescul orasel danez, cum a fost si cazul exemplului nostru.

Aflam mai multe despre casuta si vedem imaginile, AICI.

Citeste si:

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply