O cameră înaltă are multe avantaje

0

O cameră înaltă are multe avantaje – O cameră înaltă dispune de suficient spațiu în partea superioară pentru a putea fi integrată în decor. Construirea unei platforme reprezintă o soluție ingenioasă datorită căreia vei obține o zonă dedicată depozitării, odihnei sau studiului.

O locuință completă într-o singură cameră înaltă

camera inalta 1

Locuințele de dimensiuni mici, dar cu pereți înalți, pot beneficia din plin de toate avantajele unei ambientări pe verticală. Dacă amplasezi zona de dormit la etajul nou format, câștigi nu doar spațiul respectiv, ci și toată suprafața de sub scară, ce poate fi folosită pentru organizarea corpurilor de depozitare. Astfel, obții jos o arie multifuncțională, cu funcție de bucătărie, dining și birou. Într-un astfel de context, cromatica joacă un rol important. Albul imaculat este cea mai bună opțiune, urmat de tonuri discrete, ce înseninează interiorul. Marcând fiecare zonă în parte, luminile de lucru joacă un rol important în conturarea ambientului. Un corp central supradimensionat, cu design inedit, asigură o lumină plăcută.

Cameră înaltă valorificată în întregime

camera inalta 2

O zonă de zi amplă care se bucură de o înălțime impunătoare poate fi exploatată atât pe orizontală, cât și pe verticală. Altfel spus, construirea unei fracțiuni de nivel este o alegere isteață de organizare a spațiului și de separare a zonelor. Pentru spațiile de formă cubică este o opțiune foarte bună. În plus, suprafețele nou create au rol funcțional și estetic: zona de sub scară devine un excelent spațiu de depozitare mascat, în timp ce laterala scării este locul perfect pentru etalarea obiectelor de artă preferate. Balustrada metalică suplă se integrează cu succes într-un decor modern. Folosește accentele de culoare pentru a sublinia noile volume.

Foto: PR

Camerele înalte au multe avantaje este titlul unui articol apărut în revista CASA LUX nr.6/iunie 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply