Nu rata Casa si gradina de septembrie!

0

casa si gradina septembrieNumărul de septembrie al revistei Casa și grădina vine cu o mulțime de idei simplu de pus în practică acasă.

În mod tradițional, la începutul toamnei acordăm o atenție mai mare biroului, așa că ți-am pregătit articole practice cu birouri pentru copii, dar și pentru oameni mari: creative, cu povești, departe de imaginea clasică pe care o avem despre aceste spații unde se fac teme, se iau decizii importante.

La rubrica „Bine primiți” vei găsi trei interioare de la noi, fiecare cu câte o poveste pe care merită să o afli: bordeiul neolitic construit undeva aproape de București, conacul de lângă Deva cu fiecare cameră diferită și un apartament cu linii masculine.

Și partea de grădină este una consistentă: te invităm să afli care este planta lunii, apoi într-o grădină spectaculoasă și în câteva balcoane de mici dimensiuni, dar ingenios amenajate.

CADOU: Numărul de septembrie al revistei Casa și grădina vine la pachet cu un orar școlar pentru cei mici. Caută revista la chioșcurile de difuzare a presei. Preț: 8,9lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply