Noutati: usi de garaj

0

Hormann, cel mai mare producator european de usi de garaj, prezinta partenerilor si clientilor sai o serie de noutati la Construct Expo Ambient 2009.

Compania propune in acest an o serie de solutii pentru usile industriale si pentru cele destinate cladirilor de birouri, iar pentru segmentul rezidential expune gama de produse populare (usi de garaj si de intrare in locuinta intr-o diversitate de finisaje).

„Prin prezenta la Construct Expo Ambient dorim sa transmitem un mesaj distribuitorilor, dar si clientilor nostri. Suntem o companie solida, care doreste sa se dezvolte pe piata din Romania si sa ofere cele mai bune solutii utilizatorilor. Ca lider de piata in Romania, consideram ca este important sa participam la expozitie chiar si in aceasta perioada dificila”, spune Bogdan Cojocaru, Director General Harmann Romania.

Harmann aduce la Construct Expo Ambient gama de produse populare. Usa de garaj Europa Renomatic este o usa sectionala care se vinde intr-un pachet atractiv impreuna cu un sistem de automatizare si finisaje deosebite. Costul acestei usi catre clientul final este de 899 euro, TVA inclus.

Al doilea model lansat pe piata locala este usa din otel Europa Renodoor pentru intrare in casa, cu pretul catre clientul final de 1.199 euro, TVA inclus. Modelele sunt expuse in cele trei finisaje – stejar auriu, finisaj matasos si finisaj metalizat. Aceste modele au inregistrat un succes pe pietele din Germania, Cehia si Polonia.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply