Noutati pentru casa

0

Noutati pentru casa – Accente de culoare

Un produs iconic, masa Frankfurt se impune prin designul curat, simplu și atât de șic! Masa (L 140/160/180 x l 85 x h 75 cm) a fost realizată de designerul Ferdinand Kramer pentru brandul e15, în anul 1959, în cadrul unui proiect al Universității Johann Wolfgang Goethe. Topul este din lemn masiv de stejar, iar picioarele și cadrul metalic sunt formate din oțel vopsit roșu aprins. Poți achiziționa produsul de pe site-ul www.nest.co.uk, la prețul de 9.430 lei (fără taxe de transport).

Foto: Casamania
Foto: Casamania

Noutati pentru casa – Trecerea timpului adaugă distincție

Canapeaua Worn, brand Casamania, este realizată de designerul Samuel Wilkinson și are un design compact, atractiv și tonuri cuminți, pudrate, ce o transformă într-o prezență agreabilă. Elementul inedit constă în bucățile de piele naturală netratată aplicate pe brațe, cea mai folosită zonă, ce în timp capătă urme elegante de patină. Modelul cu trei locuri (L 285 x l 87,7 x h 39,6 cm) poate fi achiziționat prin A[r]telier Design, cu prețul la cerere.

Foto: Moooi
Foto: Moooi

Noutati pentru casa –  Croială evazată

Scaunul V.I.P. a fost special creat de designerul Marcel Wanders pentru brandul Moooi în anul 2000, cu ocazia târgului World Expo organizat la Hanovra. Alura impunătoare a piesei de mobilier oferă susținere și confort maxim. Produsul este realizat din spumă poliuretanică îmbrăcată în diferite tipuri de material textil și are o structură metalică. Scaunul V.I.P.
(L 62 x l 62 x h 81 cm) este disponibil prin A[r]telier Design, cu prețul la cerere.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply