(P) Noua generație de ferestre de mansardă VELUX – ideale pentru toate bugetele și dorințele

0

Grupul VELUX a lansat în 7 aprilie 2014 o gamă complet nouă a bine cunoscutelor ferestre de mansardă. Astfel, Grupul VELUX reușește să ofere clienților cea mai vastă gamă de produse de pe piață – ideale pentru toate locuințele, cerințele și bugetele. Cea mai căutată dimensiune de fereastră, 78x118cm, este oferită clienților la vechiul preț de numai 199 euro fără TVA.

VELUX_NG (2) bunAvând un design nou, îmbunătățit, ferestrele din noua generație au un aspect modern și elegant. Față de ferestrele din generația anterioară, suprafața vitrată este cu până la 10% mai mare, permițând accesul suplimentar al luminii naturale și al soarelui în interior. Pentru a crește gradul de izolare termică, noile produse sunt dotate cu un nou și inovator sistem izolator, care are ca rezultat un consum mai redus de energie și costuri mai mici la încălzire. Calitatea produselor a rămas o constantă, evidențiindu-se prin accentul pus pe detalii (ferestrele au mânere cu design elegant, fabricate din zinc sau aluminiu, ramele exterioare au colțurile rotunjite, aerodimanice, etc.). Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor VELUX din noua generație.

Ferestre de mansardă mai bune la același preț

Numărul mare de beneficii suplimentare încorporate nu se reflectă în prețurile noilor ferestre de mansardă. Prețurile de listă, recomandate distribuitorilor parteneri din întreaga țară, rămân neschimbate față de prețurile generației anterioare de produse.

În România, noua generație de ferestre de mansardă VELUX este disponibilă începând cu data de 7 aprilie și include șapte modele diferite de ferestre care sunt cuprinse în trei categorii de produse – Standard, Standard Plus și Premium – cea mai bogată gamă de produse oferite de VELUX în cei 70 de ani de istorie.

Ca și până acum, noile ferestre de mansardă VELUX sunt fabricate din lemn de cea mai bună calitate, fiind realizate printr-un proces care are un efect minim asupra mediului înconjurător.

Standard – calitate excelentă la un preț accesibil

Gama Standard de produse include varianta îmbunătățită a celui mai popular model de fereastră VELUX folosit în România. Pentru a veni în întâmpinarea oricărei nevoi de utilizare, acest model este disponibil în două variante: cu operare de sus și cu operare de jos. În ambele cazuri, ferestrele sunt prevăzute cu un sistem de ventilare mai eficient, creat pentru situațiile în care ferestrele de mansardă sunt închise. Ferestrele Standard au filtru de aer încorporat pentru a nu permite pătrunderea insectelor și a prafului în locuință, oferind un mediu de locuit mai sănătos.

Ca și noutate, noul model Standard cu operare de sus poate fi accesorizat ulterior cu sistemul VELUX INTEGRA®, care permite transformarea ferestrei într-una electrică și acționarea ei confortabilă de la distanță prin intermediul noii tablete de control, lucru care nu era posibil la ferestrele din generația anterioară.
În țara noastră, cea mai căutată dimensiune din categoria Standard, 78×118 cm (lățime x înălțime) este disponibilă la prețul recomandat de 199 euro fără TVA.

Standard Plus – beneficii suplimentare

Categoria de ferestre de mansardă Standard Plus oferă avantajele categoriei Standard, dar și alte beneficii. Gama Standard Plus este, de asemenea, disponibilă în două variante: cu operare de sus și, o altă noutate, cu operare de jos, aceasta din urmă fiind potrivită mansardelor cu parapet înalt.

Datorită noii garnituri suplimentare de etanșare din jurul cercevelei și a inovatorului sistem izolator ThermoTechnology™, categoria Standard Plus oferă un grad de izolare și mai ridicat. Aceste ferestre sunt dotate cu geam interior laminat, ceea ce înseamnă un grad și mai mare de siguranță și reducerea zgomotelor din exterior.

În plus, categoria Standard Plus include un tip de fereastră cu miez de lemn și suprafață albă, impermeabilă, din poliuretan, care nu necesită întreținere, fereastra fiind ideală pentru spații umede, precum bucătăriile și băile.

În România, cea mai căutată dimensiune de fereastră de mansardă Standard Plus, 78×118 cm, este disponibilă la prețul recomandat de 261 euro fără TVA.

Ferestre de mansardă Premium

Calitatea absolută a ferestrelor de mansardă din noua generație se regăsește în categoria Premium. Oferind toate beneficiile ferestrelor din categoria Standard Plus și chiar mai mult, gama Premium include atât modelul de fereastră cu dublă deschidere – de sus și de jos – cât și modelul INTEGRA® de fereastră, acționată prin intermediul unei tablete de control cu ecran tactil. Ambele ferestre Premium oferă un grad superior de izolare termică și confort în utilizare.

Noua tabletă de control VELUX INTEGRA® controlează modul de pătrundere a luminii naturale și aerului proaspăt prin simpla atingere, iar senzorul de ploaie încorporat va închide automat fereastra la primul strop de ploaie.

Cea mai căutată dimensiune de fereastră de mansardă VELUX Premium, 78×118 cm, este disponibilă la prețul recomandat de 439 euro fără TVA.

Toate produsele din noua generație de ferestre VELUX pot fi văzute în premieră în perioada 10 – 13 aprilie în cadrul târgului Ambient Expo, la Romexpo, pavilionul central.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply