Noua colectie de portelanuri Wagner

0

Craciunul starilor de bine de altadata, cu ingeri, motive vegetale si portrete din sertarul vintage este surprins iarna aceasta in secvente fantastice pe delicatele portelanuri pictate manual la Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti.

“Ingerii”, “Portretele Doamnei Frida”, “Baronul din Copaci”, “The Golden Apple”, “Winter Stories”, “Poveste de Craciun” – colectiile de sezon ale Atelierului – sunt, fiecare dintre ele, cate o “nuvela” de iarna, surprinsa pe seturi sofisticate de bijuterii din portelan, seturi destinate servirii ceaiului sau cafelei, farfurii fine, obiecte decorative (platouri, veioze, vaze, candele), globuri si clopotei din portelan.

Cadouri de Craciun perfecte

Destinate cadourilor speciale de Craciun, noile colectii Wagner Arte Frumoase si Povesti folosesc tehnicile delicate ale decalcomaniei, picturii manuale si insertiilor de aur pentru a recrea atmosfera sarbatorilor de odinioara, pe obiecte din portelan. Este vorba de timpurile in care decoratiunile de Craciun erau considerate mici bijuterii ce stralucesc o data pe an.

Prin ce sunt speciale cadourile din portelan?

Prin tehnica picturii manuale, care face ca fiecare obiect sa fie unic si sa se incarce de personalitatea artistului creator. Prin insertia de material pretios – aur, platina pura – in procedeul de finisare a obiectelor. Prin personalitatea portelanului – obiect de arta prin excelenta, generator al starilor de bine ce se transmit de-a lungul multor generatii.

Unde le gasesti

Creatiile de Craciun ale Atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti sunt disponibile incepand din luna octombrie si pot fi vizionate la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol nr. 39, sector 2, Bucuresti (intre Pta Rosetti si Biserica Armeneasca) sau la Wagner “Maison de la Porcelaine”, Str. Dr. Staicovici nr.19, sector 5, Bucuresti (Cotroceni).


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: Wagner

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply