Nou de la Karim Rashid

0

Designerul care ne-a vizitat si noua tara anul trecut, a colaborat de curand cu cei de la Gorenje. Ce a iesit, vedeti in continuarea articolullui.

Colectia Gorenje gandita de Karim Rashid este o fuziune intre functionalitate, tehnoligie, interactivitate si puritate.

Ce reprezinta mai exact imaginea?

Poate fi usa unui frigider sau a unui cuptor. Ce are ea asa special? Proprietarul poate schimba culoarea ledului vertical in functie de starea pe care o are sau de ce nu, in functie de stilul de viata.

Este o colectie pe care cu greu o poti uita si care se adreseaza clientilor pretentiosi, pasionati de design. Premiera colectiei a avut loc in cadrul targului IFA de la Berlin din acest an, iar lansarea pe piata va fi in decembrie.

Despre Karim Rashid

Karim Rashid este un multi-talent. Ca si designer industrial, a creat aproape fiecare obiect ce isi poate gasi locul si functionalitatea intr-o casa, de la solnite pana la canapele sau lustre. Este de asemenea arhitect, decorator, lector, scriitor, artist si chiar designer de moda. Pe jumatate egiptean, pe jumatate englez, isi are resendinta la New York, insa nu este exclus sa te intalnesti intamplator cu el la Belgrad, oras pe care il adora.

A lucrat in aproape 40 de tari, are la activ peste 300 de premii, iar produsele sale si-au gasit locul in colectiile permanente a 20 de galerii din diverse parti ale Globului.

Karim Rashid este omul pentru care “pink is the new black”, (rozul este noul negru).

Ce parere aveti de ideea lui?


Articol EXCLUSIV online
Sursa & foto: Gorenje

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply