Notele glamour atrag toate privirile

0

Notele glamour atrag toate privirile – Aspectul sălilor de baie i-a preocupat constant pe designeri şi pe proprietari, ele devenind în timp locuri de retragere şi relaxare. Fantezia neîngrădită, calitatea materialelor şi manierele de prelucrare au dus la crearea unor interioare luxoase, cu adevărat speciale.

Obiectele sanitare ale acestei băi sunt din colecţia Koi, inspirată din cultura japoneză. Designerul Joaquim Paulo spune că scopul acesteia este acela de a oferi produse foarte rafinate pentru băi luxoase destinate clienţilor unici.

Băile reşedinţelor de top nu sunt trecute cu vederea, căci sunt vedete care ridică standardul locuinţei. Astfel, ele trebuie să fie cât mai spaţioase şi mai luminoase, iar finisajele şi materialele – de cea mai bună calitate. Una dintre cele mai de impact transformări în amenajarea băilor este integrarea unor accesorii cu design epatant și a unor materiale prețioase, care să imprime strălucire şi să sporească senzaţia de spaţiu generos.

Eleganţa rafinată a acestei băi vine din luminozitate, strălucire şi armonie. Luminozitatea este datorată marmurei şi oglinzilor, iar strălucirea şi armonia – ţevilor din alamă care se regăsesc la aplice, oglindă şi lavoare.

Exemplele noastre aparţin brandului de băi de lux Maison Valentina. Colecţiile acestuia oferă nu doar căzi de baie sau lavoare (cu una sau două cuve), ci şi robinete, oglinzi, corpuri de iluminat sau dulăpioare de baie. În ceea ce privește materialele, sunt folosite marmura, alama, lemnul şi sticla în combinaţii rafinate şi îndrăzneţe, realizate cu tehnici de prelucrare manuale rare şi design contemporan. Luminozitatea şi strălucirea sunt definitorii pentru aceste băi: aplicele cu tuburi licăresc delicat, oglinzile puse faţă în faţă multiplică spaţiul, solzii de alamă ai colecţiei Koi strălucesc şi reflectă lumina… Găseşti detalii pe site-ul www.maisonvalentina.net.

Text: Flori Lixăndroiu, Foto: Maison Valentina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply