Notebook-uri 3d lansate si la noi

0

Seria multimedia revolutioneaza experienta 3D pe notebook-uri, oferind cel mai inalt nivel de calitate 3D de pe piata. Citeste mai jos despre ce marca este vorba.

Seria multimedia 3D VAIO F

Noua serie VAIO F 3D cu ecran Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.

Tehnologia cu cadre secventiale

Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F foloseste tehnologia cu cadre secventiale si iluminare LED. Aceasta solutie asigura un tip de raspuns foarte scurt si unghiuri de vizualizare largi, afisand imagini mai clare si mai luminoase.

Tehnologia cu cadre secventiale afiseaza alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stang si drept cu pana la 240 de cadre pe secunda, asigurand omogenitatea imaginii finale.

De la filme de actiune, pana la sporturi, jocuri si multe altele: veti fi rasplatiti cu o experienta 3D mult mai relaxata, chiar si dupa perioade lungi de vizualizare.   

Va bucurati de divertismentul preferat

Apasati butonul 3D si veti selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D.

VAIO F suporta nativ continut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc™, jocurile si clipurile. De asemenea, puteti vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot™ si camerele DSLR  Sony α.

In plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu in formatul de vizualizare 3D cu o simpla apasare de buton.

Pentru cazurile in care sunt folosite in conditii de iluminare scazuta ambele serii dispun de senzor de lumina ambianta si tastatura iluminata.

Citeste si despre

Apple a lansat tableta iPad2

Hota cu aer conditionat


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply