Noi proiecte de donatie de tamplarie

0

Pe parcursul acestui an, Gealan Romania a continuat implicarea in proiectele organizatiei Habitat for Humanity, printr-o donatie de tamplarie din pvc cu geam termoizolant, necesara pentru spijinirea a 5 familii defavorizate.

Gealan Romania, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, sustine alaturi de Habitat for Humanity cele mai importante proiecte de constructie din Romania prin care familiile defavorizate beneficiaza de noi locuinte. 
4 dintre cele 5 familii fac parte din programul Habitat din Ploiesti si in mai putin de jumatate de an se vor bucura de o noua casa si mai ales de sansa la un viitor mai bun. Acest program a fost demarat pentru imbunatatirea conditiilor de viata a familiilor in nevoie din Ploiesti si a debutat cu un proiect de implicare pe termen lung avand ca parteneri si Primaria Ploiesti, care pune la dispozitie terenul de contructie. Pentru primul an, Habitat va construi 12 case pentru familiile ce locuiesc in conditii saracacioase in una dintre zonele emergente a orasului Ploiesti.
Cea de-a 5-a familie a intrat in vizorul organizatiei dupa ce casa acesteia a luat foc in luna octombrie a acestui an. Casa familiei Craciun a fost distrusa de un incendiu izbucnit in curtea vecinilor, in urma exploziei unei butelii de oxigen. Sotii Craciun si cei 3 copii au ramas fara casa in decursul unei zile, focul transformand-o intr-o ruina, inainte de a fi fost finalizata si asigurata. Acum familia Craciun se bucura de confortul unei noi locuinte in care isi va putea petrecere sarbatorile in tihna.
Nu este pentru prima data cand Gealan sprijina misiunea Habitat for Humanity Romania. Parteneriatul Gealan cu Habitat for Humanity Romania a inceput in 2010, prin construirea a 12 locuinte noi pentru familii defavorizate din Beius, judetul Bihor, iar in 2011 Gealan a sustinut cel mai spectaculos eveniment de constructie din Romania, BIG BUILD 2011, prin care s-au ridicat din temelii 10 locuinte intr-un timp record de 5 zile, care au schimbat fundamental viata unei comunitati de familii sarace din Baltesti, judetul Prahova.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply