Noi pistoale de lipit

0

O noua gama de pistoale de lipit isi face aparita pe piata din Romania: Dremel 920 si Dremel 940. Acestea sunt dedicate pasionatilor de bricolaj, care vor sa isi personalizeze diferite obiecte decorative din casa.

Gama Hobby

Pistolul de lipit Dremel 920 – pentru temperatura joasa – este destinat persoanelor creative, pasionate de  lucrari de decoratiuni. Lucreaza la o temperatura joasa, de 105 grade Celsius, la care poate lipi materiale sensibile la temperatura, precum hartia, cartonul, plasticul, textilele.

Batoanele de adeziv colorat Dremel reprezintă o adaugare importanta la gama de produse Hobby, care pot fi utilizate pentru infrumusetarea obiectelor decorative si crearea de elemente in relief.

Lucrari de mestesugarit

Cel de-al doilea model din gama, Dremel 940 – de temperatura inalta -, este destinat lucrarilor de mesterit. lucreaza la o temperatura mare, de 195 grade Celsius, fiind compatibila cu batoanele de 11/12 mm.

Trusa Dremel 940 contine un pistol de lipit Dremel 940 si trei batoane de adeziv universal pentru temperatura inalta.

Si accesoriile

Pentru a veni in intampinarea clientilor sai pasionati de bricolaj, Dremel ofera si o gama de accesorii si atasamente pentru pistoalele sale de lipit:

  • batoane de adeziv simple (de 7 si 11 mm);
  • batoane de adeziv pentru lemn, dedicate aplicatiilor specializate;
  • batoane de adeziv cu sclipici, care adauga stralucire lucrarilor
  • batoane de adeziv solid colorat pentru efectuarea de lucrari in relief.

Vezi idei in videoul de mai jos 


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply