Noi game de proiectoare pentru educatie, home entertainment si de business

0

BenQ lanseaza noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D si durata de viata a lampii de 6.500 de ore.

Noile proiectoare pentru educatie interactiva
BenQ lanseaza in Romania o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educational, gama ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA si WXGA, cu o luminozitate de pana la 3.500 ANSI lumeni si o durata de viata a lampii de 10.000 ore. 
Proiectorul poate fi transformat intr-unul interactiv prin achizitionarea modulului dedicat care permite utilizarea a pana la patru pen-uri simultan. In acest fel, clientii fac economii eliminand costurile aferente  achizitionarii unei table interactive.
Modelul BenQ MX822ST ofera proiectie 3D de la distanta scurta, la rezolutie 1024x768p (XGA). Proiectorul ofera optiunea conectarii la retea (LAN Control, LAN Display&Audio). 
Pentru a spori eficienta in mediul educational, proiectorul poate proiecta informatiile stocate pe un stick USB.
 
Gandit special pentru utilizarea in salile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevazut cu o serie de tehnologii si caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. 
Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu dupa ce a intrat in stand by, datorita optiunii Instant Restart. Consumul de energie al lampii este redus la aproximativ 30% atunci cand proiectorul a intrat in stand by, avand un consum de 0,5W. 
Difuzoarele incorporate asigura un sistem complet pentru utilizarea in sala de clasa, fie ca e vorba de o prezentare interactiva sau de proiectia unui film educational.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply