Noi game de produse la targul Eurocucina 2012

0

Franke prezinta cele mai noi produse ale companiei la targul Eurocucina desfasurat in perioada 17-22 aprilie la Milano. Eurocucina este cel mai mare targ dedicat produselor destinate bucatariei din Europa ce atrage la fiecare editie peste 350.000 de vizitatori din mai multe tari.

Noile colectii imbina inovatia si designul specifice Franke urmand ultimele tendinte din arhitectura ce folosesc linii orizontale de design alaturate unor fome indraznete si neconventionale, create pentru a raspunde nevoii de interpretare proprie a stilului de viata contemporan.

Noutati

Una dintre noutatile in materie de hote este Crystal Steel ce completeaza sistemul Crystal Steel. Această hota cu margini patrate se distinge prin imbinarea de efect intre designul avangardist si functionalitatea profesionala. Printre dotarile cheie se numara filtrele ascune si comanda prin atingere.

Aton este o gama moderna de chiuvete ce ofera o inovatie dubla, o zona a chiuvetei fiind folosita pentru spalare in timp ce cea de-a doua poate fi folosita ca si blat pentru gatit.

Produsele expuse la Eurocucina 2012 vor fi disponibile in curand si in showroom-urile Franke din tara, printre lansari numarandu-se noi game de cuptoare, hote si chiuvete.


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply