Nisipurile de Aur, o stațiune unde mă simt bine

0
masă la restaurant
Foto: Elena Milea
Elena Milea, București
Dragi cititori, Se spune că trebuie să faci ceva să fii fericit tu, apoi pentru cei dragi, și în cele din urmă și pentru ceilalți! Și vă sfătuiesc să încercați asta.
Mi-am îndeplinit dorința de a merge și anul acesta la mare, neapărat la Nisipurile de Aur, unde am mai fost și m-am simțit minunat de fiecare dată la prețuri super bune. Și iată o dimineață însorită de mijloc de august, deja la ora 8 traversam podul de la Giurgiu, iar după patru ore, cu o mică oprire la Varna, am ajuns în stațiune. Am ales hotelul Erma, care este situat central, aproape de plajă, are o piscină pentru adulți și una pentru copii la parter, (care lumina, cum se lăsa seara în verde, apoi, albastru, mov, roșu, era o plăcere să privești) cu bar, terasă cu restaurant, muzică bună și una pentru adulți la etajul 4, cu bar. Alt bar se afla și la etajul 7, de unde puteai admira panorama stațiunii, să te dai în balansoar sau pur și simplu să stai confortabil la măsuțe. Am revenit aici pentru că au cazare, masă foarte bună, la prețuri foarte bune. Bufetul suedez cu o diversitate de feluri de mâncare, salate, prăjituri, tarte, fructe, cafea, ceaiuri, sucuri, proaspete și la discreție! Cu servire în restaurant sau pe terase, unde erau și spații verzi și de joacă amenajate pentru copii, leagăne. Și ce poate să fie mai frumos, decât să ieși pe balcon, dimineața la 7.30, să te mângâie și alinte soarele răsărit de curând, să vezi marea în toată splendoarea ei și în acest decor cufundat în liniște și prospețime să inspiri adânc libertatea fericirii și să uiți de toate grijile! La plajă este foarte bine, este loc pentru toată lumea, pe șezlonguri, pe nisip, cum îți place, dușuri, apa este curată! Pe faleză și nu numai, sunt multe terase și baruri, restaurante internaționale, îm-
prejmuite de spații verzi și flori, curate și bine îngrijite. O mulțime de supermarketuri, magazine, suveniruri, standuri foto cu rochii de epocă, retro, etc. sau cu papagali, bazine cu peștișori pentru cei care vor să fie piguliți pe picioare sau mâini, bungee jumping cu coarda elastică și altele. Seara este o feerie, o mulțime de lumini de toate culorile. Vecinii bulgari au hoteluri frumoase, cu piscine, spații îngrijite, prețuri accesibile, plaje bune.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply