Ne-a costat cam mult renovarea băii, dar a meritat

0

Chira Papuc, Brăila

Chira Papuc
Stimată redacție,
Confirm primirea premiului pentru articolul apărut în Practic-Idei nr. 10/2011,
vă mulțumesc din suflet şi revin cu detalii despre cum am modernizat baia.
Prin această revistă unii cititori şi-au descoperit talente nebănuite, alții au învățat din experiența celor talentați, iar alții, prin sfaturile lor deosebite, îşi ajută semenii să înceapă o afacere, să câştige nişte bani în mod cinstit.
Cu ajutorul acestei reviste mulți oameni nehotărâți şi-au găsit drumul şi şi-au îmbunătățit în mod real viața şi automat pe cea a familiei lor. Vă apreciez munca depusă şi vă doresc în continuare succes!
Şi pentru că mereu avem câte ceva de refăcut în casele noastre, şi casa mea a suferit renovări majore în ultima perioadă. De aceea sunt foarte nerăbdătoare să vă descriu cum ne-am renovat  baia.
Cu ceva ani în urmă am demolat o parte din casa veche şi am construit bucătăria (despre care v-am vorbit în Practic-Idei nr. 10/2005), holul şi baia.
Pentru că nu ne-au mai rămas bani, baia a rămas neterminată atunci. Dar pentru că în timp a devenit o prioritate presantă, am început să strângem bani şi să cumpărăm materialele. A urmat găsirea unui meşter bun, serios, cu recomandare şi a unui instalator la fel de bun.
Am discutat şi am hotărât apoi toate detaliile: materialele necesare, cantitatea, ziua începerii lucrării, costul manoperei, durata estimată a operațiunilor. S-a dovedit că stabilirea tuturor detaliilor de la început a asigurat un bun mers al lucrării. Cât timp instalatorul a făcut instalația şi meşterul a tencuit pereții, noi am achiziționat cele necesare pentru finisarea băii.
Am optat pentru faianță şi gresie de culoare bej cu brâu pe mijloc. Toate dotările sanitare sunt albe şi argintii.
Pentru o mai bună aerisire şi lumină naturală am montat o mică fereastră din PVC cu geam termopan. De fapt, când am construit baia în 2005, fereastra şi uşa au fost din lemn. Acum uşa am schimbat-o cu alta din PVC care are un aspect mai frumos şi este mai rezistentă la umezeală. Pe uşă, atât pe față cât şi pe spate, am montat două oglinzi mari, care creează senzația de spațiu şi asigură o luminozitate mai mare. Costurile au fost un pic cam mari, cu toate acestea, cred că a meritat efortul.
Vă urez sănătate şi un an mai bun!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply