Cum aduci natura in casa ta

0

Casa ta trebuie sa fie o parte din natura, iar pentru asta trebuie sa faci mici trucuri care sa aduca natura in casa ta. Asta inseamna sa folosesti materiale naturale, sa reciclezi ceea ce poate fi reciclat, sa reconditionezi si sa faci cu mana ta obiecte pentru decorul casei tale. Iata cateva moduri simple prin care poti aduce natura in casa ta.

Citeste si: Cum transformi masa din sufragerie

Podele realizate din elemente naturale sunt un excelent catalizator intre lumea din exteriorul casei si casa ta si un mod foarte simplu in care aduci natura in casa.

Podelele din lemn sau piatra sunt o alegere excelenta pentru crearea unei ambiante naturale, ca sa nu mai vorbim de faptul ca si lemnul, si piatra sunt durabile, practice si usor de curatat.

natura in casaUn covor, dar si piesele de mobilier se aseza foarte bine pe o podea de lemn sau piatra, iar covorul capata valoare chiar daca este un banal covor de iuta.

Nu in ultimul rand podelele de lemn si cele de piatra ofera un avantaj acustic si tactil.

Citeste si: Idei fabuloase pentru mobila veche

Mobilierul foarte finisat si fabricat cu atentie din materiale scumpe este o bucurei intr-o casa, dar la fel de frumos se incadreaza si o tablie a patului facuta dintr-un palet reciclat.

Spatiul din casa impodobit cu mobile din materiale reciclate este casual si prietenos. Imperfectiunile sunt frumoase si reale. Si perfectiunea este frumoasa, dar este sintetica, sobra si rece.

natura in casa

Scaunele desperecheate, reconditionate si vopsite cu bun gust, un fotoliu vechi, sau alte obiecte care primesc o noua viata sunt tot atatea cai prin care aduci natura in casa, fiind o dovada de respect pentru lemn si alte materiale naturale.

Citeste si: Decoratiuni cu lemn

Bricolatul si micile piese de arta facute de tine sunt o alta cale simpla prin care poti aduce natura in casa ta.

Bucatule de lemn, scoicile, pietrele adunate din mare sau de pe fundul raurilor, sunt materia prima pe care imaginatia ta o poate folosi.

Un candelabru din coaja de copac sau un cuier facut dintr-o bucata de lemn sunt modul in care se materializeaza natura in casa ta.

Foloseste cu incredere lemn, rachita, piatra si ierburi toate surse de inspiratie din natura.

De exemplu cat de sexy pot sa fie transparentele facute din rogojini…. Asta, ca o ultima dovada despre cat de simplu este sa aduci natura in casa ta.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply