Mulţumesc cititorilor Practic Idei pentru sfaturi

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Elvira Trifan, com. Limanu, jud. Constanţa
Dragă redacţie,
Citesc de foarte mulţi ani revistele Practic în bucătărie, Practic Idei, iar nepoţelului meu Alexandru îi citesc din revista Draga mea pentru copii.
Nu am îndrăznit niciodată să vă scriu, dar acum cu tehnologia modernă este mai uşor, aşa că m-am hotărât să le cer fetelor sfaturi. Eu nu mă pricep la calculatoare, dar pentru fotografii şi poşta electronică mă ajută copiii. Aşa că pot să vă prezint realizările mele.
O anumită perioadă am avut avut abonament la revista Practic Idei, acum mi-o cumpăr de la oraş. Sper ca din toamnă să îmi fac iar un abonament. De-a lungul anilor am citit şi folosit sfaturi utile din paginile ei. Acum vă trimit poze cu grădina mea şi, bineînţeles, cu florile mele iubite. Florile au acaparat locuşoare însorite şi în grădina de legume. Florile sunt printre rândurile de ardei, pe lângă răzoarele cu ceapă sau usturoi. Roşiile au de mult aracii puşi şi se dezvoltă bine. Răsadul de ardei plantat la timp a format şi rodul, dar unde întorci capul vezi numai flori.
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Am încercat câţiva ani să prind bujori albi şi roz. Anul acesta efortul mi-a fost răsplătit şi bujorul alb a fost o minunăţie. Sper să îi meargă din ce în ce mai bine, de la an la an.
Garofiţele japoneze sunt reginele grădinii, deoarece sunt în număr foarte mare, dar nici trandafirii nu se lasă mai prejos. Simpaticele garofiţe frumos colorate sunt puţin pretenţioase şi îşi găsesc loc în orice fel de grădină, atât în locuri însorite, cât şi în cele puţin umbrite. Cele care au soare s-au făcut ceva mai frumoase, au floarea mai mare, dar nici la umbră nu le merge foarte rău. Trandafirul căţărător s-a împletit cu iasomia şi împrăştie un miros minunat. Cu atât de multe flori în grădină, aerul răcoros al serii este înmiresmat, fiind atât de plăcut dimineaţa şi la apus în curte, la o cafea.
Mulţumesc colaboratorilor revistei pentru toate ideile din articole şi sfaturile bune care m-au inspirat de-a lungul timpului. Vă doresc tuturor sănătate şi putere de muncă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply