Morcheeba revine in Romania

0

Pentru ca trebuie sa mai iesi din casa din cand in cand, avem pentru tine o recomandare: concertul Morcheeba. Morcheeba canta din nou in Romania la toamna, in formula care i-a adus succesul international, alaturi de solista Skye Edwards, cea mai iubita voce a trupei.

Promovarea unui nou album

Paul Godfrey (DJ), Ross Godfrey (instrumente) si Skye Edwards (voce) se afla in plin turneu de promovare in Europa al albumului cu numarul 7 din cariera trupei, „Blood like Lemonade”, dupa mai multe reprezentatii in Statele Unite ale Americii.

Albumul a fost lansat, cum altfel, pe 7 iunie in Marea Britanie la casa de discuri Pias Records; primul single extras poarta numele “Even Though”.

Cea mai iubita solista

Celebrand revenirea in trupa a vocii lor preferate (Skye Edwards s-a desprins de Morcheeba in 2003 si s-a concentrat pe o cariera solo; a revenit in 2010) Ross si Paul Godfrey se intorc la stilul primelor lor albume cu „Blood like Lemonade”.

Asa cum a descoperit o companie de bauturi racoritoare la scurt timp dupa ce schimbase reteta pe care-si construise imperiul, cateodata trebuie sa accepti ca unele lucuri au mai mult gust asa cum sunt, si sa le lasi neatinse. Este lucrul pe care l-au inteles, dupa ani de zile, membrii Morcheeba; reintalnirea de pe „Blood like Lemonade” ne duce inapoi in timp la sarmul inimitabil al muzicii lor, care i-a tinut ani la rand pe playlisturile chill-out din intreaga lume.

Data si bilete

Concertul are loc pe 5 octombrie, la Sala Palatului.

Biletele, la pretul de 90 lei, 120 lei, 160 lei sau 200 lei in functie de categorie, se pot cumpara incepand cu 1 septembrie 2010 online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas).


Articol EXCLUSIV ONLINE
Foto: Events

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply