Moment aniversar pe piata DIY din Romania

0

Unul dintre primii retaileri de DIY care au patruns pe piata locala implineste anul acesta 10 ani de activitate in Romania.

Dupa un deceniu, retailerul german Praktiker numara 27 de magazine in 23 de orase din tara. Momentul aniversar este marcat printr-o campanie de recompensare a clientilor Praktiker Romania. Astfel, toti cei care achizitioneaza produse in valoare de minim 100 lei din magazinele Praktiker, in perioada 6-26 septembrie, au sansa sa obtina unul dintre cele 150.000 de premii. Pe taloanele razuibile primite la casa se pot afla 10 masini Skoda Citigo, 135 de tablete Samsung, 270 de smartphone-uri, vouchere sau cupoane valorice si multe alte cadouri surpriza.
„Praktiker Romania s-a situat intotdeauna aproape de clientii sai, adoptand o politica de fidelizare si recompensare a acestora. Si faptul ca, dupa 10 ani de activitate, suntem inca lideri de piata din punct de vedere al notorietatii spontane (83.8% in 2011) si asistate (97.3%) atesta ca, de-a lungul timpului, am ales cea mai buna strategie. Campania prin care marcam cei 10 ani de prezenta in Romania s-a axat foarte mult pe recompensarea clientilor nostri. Am incurajat si premiat creativitatea lor si ideile inedite de do-it-yourself prin campania „Idei de 10”, lansata inca din luna aprilie 2012. Am initiat un sistem de fidelizare „Cumperi si economisesti” pentru clientii nostri fideli, in luna iunie, iar acum continuam recompensarea lor prin campania aniversara din luna septembrie. Astfel, toti clientii care vor face cumparaturi de peste 100 lei in magazinele Praktiker vor fi castigatori. Vrem ca aniversarea celor 10 ani de Praktiker Romania sa ramana o amintire placuta pentru toti clientii nostri”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply