Mobilier modular in camera copilului

0

In camera copilului este nevoie de mobila flexibila care sa permita schimbari odata cu trecerea timpului.

Camera copilului este un spatiu cu probleme specifice. De obicei este vorba de un spatiu mic, impartit chiar si de mai multi fratiori. Trebuie sa fie in acelasi timp si spatiu de joaca, de lucru pentru scolar si de dormit. Mobila sa fie rezistenta (se va topai mult in patul acela!), sa nu ocupe mult loc, dar sa cuprinda multe functiuni.

Alege mobila flexibila

Ar fi minunat ca totul sa fie pe roti, practic, cu multe sertare. Mobilierul trebuie sa fie mai ales simpatic, personalizat, sa ii creeze un mediu sanataos si creativ copilului tau, si bineinteles, sa fie cat mai economic.

Mobilierul pentru copii este o provocare!

Trebuie sa le aiba pe toate, dar intr-o maniera cat mai simpla. Mobilierul modular raspunde multor din aceste conditii. E gandit pentru spatii mici, simplu dar functional. Poate fi aranjat in mai multe moduri, in conformitate cu dorintele tale si exigentele spatiului. La Gran Feria gasesti mobila spaniola Ros – ergonomica si ecologica, din panouri aglomerate de lemn masiv si MDF. Oferta de produse e larga, pentru copii de toate varstele, fiecare avand piesa de mobilier diferite functionalitati, finisaje, culori, dimesiuni, forme.

Linkuri utile: www.granferia.ro ; www.cesco.ro


Text: Raluca Alexandru
Foto: Gran Feria

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply