Mobilier cu dubla functie

0

Ai spatii mici, iar mobilierul iti ocupa tot spatiul sufocandu-te?

Firmele de mobilier au gasit solutia ideala

Mobilierul multifunctional e alegerea perfecta. Ocupa foarte putin spatiu si are mai multe moduri de utilizare, astfel incat problemele de organizare a spatiului se pot evita. Garsoniera poate avea o zona de living, care poate fi transformata seara in dormitor prin alegerea unei canapele extensibile.

Dar cea mai mare problema, intr-o garsoniera, o prezinta lipsa dulapurilor mari si a spatiilor pentru depozitarea diverselor lucruri necesare in orice casa.

Exista mobilier ideal?

Fotoliile sau taburetele cu spatii de depozitare dedesubt sunt suficient de incapatoare pentru a suplini aceasta functie. In aceste spatii se pot depozita atat lenjeria de pat, cat si alte obiecte care nu sunt folosite decat sporadic.

Pentru a avea anumite lucruri mereu la indemana, masutele cu sertare sau diverse etajere dau posibilitatea de a organiza cat mai usor locul acestora. Probleme referitoare la spatiu apar insa si in apartamente.

Tendinta generala este de a avea un living aerisit, cu mobilier cat mai putin si extrem de practic. Formele si culorile acestui tip de mobilier confera casei tale un aer modern si nonconformist.


Articol publicat in revista Casa si gradina

Productie: Mihaela Radu, Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply