Mobila suspendata in baie

0

Cele mai indicate piese de mobilier pentru baie sunt cele suspendate.

  • Nu numai ca intretinerea si curatarea pardoselii se va face usor, dar se va preveni degradarea mobilierului de la inevitabila umezeala care se produce in urma imbaierilor.
  • Calitatea finisajului din baie conteaza enorm atunci cand vreti o mobila si obiecte sanitare suspendate. Daca aveti placi ceramice peste tot, verificati inainte de cumpararea mobilei si a obiectelor sanitare daca puteti gauri faianta si daca zidul permite o perforare adanca pentru o ancorare trainica a corpurilor.

In imagine model de baie de la Mondial, cu obiecte sanitare din colectia Cubus, marca Villeroy & Boch. Colectia cuprinde lavoar cu dimensiuni de 66×49cm, 61×47cm, 55×44 cm, montabil cu piedestal sau cu semipiedestal, lavoar incorporat la aceleasi dimensiuni, lavoar pentru mobilier 61×47cm, spalator montabil cu semipiedestal la dimensiunea de 45×37cm, WC monobloc cu limpezire adancă si WC suspendat cu limpezire adanca, bideu si bideu suspendat. Toate produsele colectiei au 8 ani garantie si sunt distribuite la scara nationala.


Text: Ioan Serban, foto: Mondial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply