Mobila pe comanda se face dupa bugetul clientului

0

Mobila executata pe comanda nu este mai ieftina sau mai scumpa decat cea cumparata din magazine, pentru ca poate fi aleasa in functie de buget.

Chiar si in aceasta perioada, statisticile arata ca numarul proprietarilor care isi renoveaza locuinta creste lunar cu peste 10%.
Clientii apeleaza din ce in ce mai des la cumpararea mobilierului pe comanda, pentru ca pare mai ieftin decat daca ar da banii pe piesele deja facute. In plus, mobila este personalizata nu doar dupa buget, ci si dupa dimensiuni, gusturi si preferinta pentur materiale.
Pentru o investitie pe termen lung, multi cumparatori prefera materialele mai scumpe, astfel incat sa nu fie nevoiti sa schimbe mobila prea des. Acest lucru trebuie luat in calcul de cei care isi doresc mobilier nou, dat fiind faptul ca diferentele de pret dintre materiale sunt destul de mari. Din acest motiv, cele mai multe firme de mobilier la comanda ofera consultanta specializata clientilor, astfel incat acestia sa faca alegerea potrivita pentru casa si buzunarul lor.

Sursa: Imopedia
Text: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply