Mobila la comandă – Care sunt avantajele sale și de ce merită să o alegi

1

În ultimii ani, mai mult ca niciodată, amenajarea locuinței cu mobilierul perfect a devenit o adevărată provocare pentru multe persoane. De ce? Motivul este cât se poate de simplu. Acest domeniu este în continuă dezvoltare, astfel că avem la dispoziție nenumărate companii de profil, cu sute sau chiar mii de produse oferite. Cu toate acestea, sunt des întâlnite cazurile în care oamenii nu reușesc să găsească mobila dorită în magazinele tradiționale sau cele online, în ciuda diversității.

Fie din cauza faptului că spațiul ce urmează să fie amenajat este atipic, fie pentru ca sunt căutate forme și culori deosebite, nonconformiste, mobila standard nu este alegerea potrivită. Ce este de făcut în astfel de situații? Mobila la comandă reprezintă soluția ideală!

De ce să alegi mobila la comandă

Atunci când vine vorba despre mobila la comandă, sunt frecvente părerile potrivit cărora aceasta este cumparată doar de persoanele bogate, cu venituri mari, care își permit să iasă în evidență în acest fel. De aceea, banii sunt principalul motiv pentru care oamenii se feresc de mobila la comandă. Total greșit! Mobila pe comandă vine cu o serie de avantaje și beneficii demne de luat în seamă, excelente pentru decorațiuni interioare personalizate.

Calitate

Prin comparație cu mobila standard din magazine, produsă în serie, calitatea construcției și a materialelor este mult mai mare pentru piesele de mobilier personalizate. Pentru realizarea unui model de mobilă la comandă este nevoie de mai mult timp petrecut în atelierul de creație (pentru proiectare, alegerea materialelor și a culorilor potrivite), iar toate aceste lucruri se reflectă, in mod firesc, în calitatea produsului final. Alegând mobila la comandă în detrimentul celei standard faceți o investiție înțeleaptă, pentru că mobila la comandă rezistă mai bine la uzură și va trece testul timpului.

Unicitate

Din moment ce este personalizată în funcție de cerințele, nevoile și preferințele fiecărei persoane în parte, mobila la comanda este unică. Pot fi alese culori neobișnuite, care nu se regăsesc în mobila produsă în serie, se poate opta pentru mobilier în forme ciudate sau chiar pentru printarea unor mesaje pe produse. Orice fel de idee se poate transforma într-un mobilier deosebit, special, care să devină piesa de rezistență dintr-o încăpere.

Utilitate

Utilitatea este un alt avantaj oferit de mobila la comandă, întrucât poate fi construită pentru a se potrivi de minune în zone greu accesibile, înguste sau mici. Nu toate locuințele au camere perfect pătrate, cu pereți impecabili, în care să se potrivească mobila realizată în serie. În schimb, mobila la comandă ocupă în mod eficient tot spațiul disponibil. Spre exemplu, în cazul în care nu este loc suficient pentru o masă de bucatarie mare, se montează cu ușurință o masă pe colț, care să lase spațiul liber necesar.

Mobila la comandă realizată de specialiști

Unican, companie cu experiență de 18 ani în domeniul producției de mobilier, pune la dispoziție o tehnologie performantă pentru realizarea unor modele deosebite de mobilă la comandă, indiferent că este vorba despre mobila de bucatarie, de living sau mobila de dormitor. Cu ajutorul unui soft modern, numit proiectare arhitecturală, specialiștii Unican realizează un plan 3D al mobilierului dorit de client, pentru ca acesta să poată vedea înainte cum va arăta produsul la final. Mobila la comanda realizată în cadrul companiei reprezintă varianta perfectă pentru persoanele care doresc să achiziționeze produse de calitate, durabile și, în același timp, cu un design unic.

Sursa foto: www.unican.ro – http://www.unican.ro/mobila-bucatarie-aida/

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Merită investiția într-o mobilă de bucătărie mai specială? - Revista Presei

Leave A Reply