Mobila de living amestecata. Culori diferite, aceeasi forma

0

Simetria si seturile cand vine vorba despre mobila de living sunt de domeniul trecutului. La putere este combinatia de culori diferite, care pastreaza forma, dar nu neaparat dimensiunile.

mobila de living

Citeste si:  Living nou fara bataie de cap

Mobila de living amestecata este o noua tendinta in decorare. O aplicam multi dintre noi fara sa stim, dar acum a primit si un nume si cateva reguli pentru ca efectul sa fie unul cu adevarat exceptional. Mobila amestecata se numeste KLAFFI-hylly, si poate fi recreata in casa fiecaruia dintre noi.

Un talmes-balmes care rupe simetriile, care da viata interiorului si  care iti permite sa te joci cu mobila de living mult mai mult decat o permiteau canoanele de pana acum.

Mobila de living amestecata permite ca piesele sa fie de aceeasi marime, dar de culori diferite si chiar din materiale diferite.

mobila de livingAlege o culoare dominanta pentru mobila de living, apoi lasa-ti imaginatia sa zburde. Camere decorate in stil KLAFFI-hylly sunt pline de viata si deosebit de agreabile.

Vezi aici cateva exemple de KLAFFI-hylly foarte usor de pus in practica.  

Stilul se preteaza si pentru un decor elegant si pentru unul tineresc si vesel si pentru camerele de zi, dar si pentru dormitoare si bucatarii. Merge insa de minune in camerele copiilor.

Citeste si: Paleti de lemn si o revolutie in amenajarile interioare

Cateva din recomandarile specialistilor: nu folosi combinatia clasica alb-negru, dar nuante diferite de lemn sunt perfecte. Indrazneste si incearca chiat trei nuante de lemn, dar atunci materialele si dimensiunile trebuie pastrate identice. Sunt binevenite piesele de mobilier in culori vii, cum ar fi portocaliul si albastrul.

Mobila de living amestecata se poate aseza practic oriunde este nevoie de solutii de depozitare. Ai nevoie doar de inspirate si indrazneala.

Sursa: homecrux.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply