Mobila de gradina din lemn. 3 idei neconventionale

0

Mobila de gradina din lemn este o necesitate daca esti unul din fericitii care au o gradina pe langa casa, pentru ca doar asa o sa poti profita cu adevarat de norocul pe care il ai.

mobila de gradina din lemn

Mobila de gradina din lemn este necesara si utila si intr-un balcon mare, iar ideile neconventionale impaca si capra si varza. Nu-s scumpe, sunt o cale de a recicla si iti dau si satisfactia lucrului facut cu mana ta si …. cu ajutorul nostru.

Mobila de gradina din lemn, sticla si ata pescareasca

Gata vorbaria, sa trecem la fapte. Am spus mobila de gradina din lemn si 3 idei neconventionale, 3 idei avem, cu amendamentul ca pe langa lemn am adaugat si ata pescareasca, sticla, multa imaginatie, un tamplar bun si o bunica care se pricepe la crosetat.

mobila de gradina din lemn

Masa tavita. Pentru aceasta mobila de gradina din lemn, pe care iarna o poti folosi in camera de zi, ai nevoie de un tamplar bun. Daca ai tamplarul restul este o joaca de copil si-ti ramane tie sa alegi culoarea potrivita pentru vopsea.

Citeste si: De ce sa-ti iei sezlong in gradina?

Structura e simpla. Este o capra ca si cea pe care se taie lemne peste care pui o tava de lemn.

Da-i doua randuri de vopsea si lac protector ca sa nu-ti bati capul daca o prinde ploaia in gradina, dar si pentru ca vrem ca acest obiect frumos de mobila de gradina sa te tina cel putin vreo doua veri.

Paleti si sticla. Despre minunile care se pot face din paleti, am mai spus.

Si aici principiul este simplu: Se pun picioare, iar suprafata este acoperita cu o sticla groasa, care depaseste cadrul mesei. Sticla este farmecul acestei piese de mobila de gradina din lemn. Placa de sticla protejeaza lemnul care poate sta fara probleme si iarna in gradina.

mobila de gradina din lemn

Leaganul de printesa. Aici ai nevoie de o bunica priceputa la tricotat cu ata pescareasca. Daca bunica nu se pricepe la tricotat poti sa folosesti sipci din lemn, un fund de lemn, burete, panza de cort si o croitoreasa.

Este o idee dulce pentru mobila de gradina din lemn care o sa multumesca pe toata lumea si mai ales printesele din familia ta.

Pune buretele pe fundul de lemn, imbraca sipcile in panza si fa cusaruri duble.

Citeste si: Decor elegant langa piscina

De agatat il poti prinde de firida unui cerdac sau de o creanga de copac.

Atat pentru moment despre mobila de gradina din lemn, dar cum vara e lunga, iar subiectul interesant, cum ne vin idei, cum le punem pe hartie  si le dam mai departe!

Sursa foto: houzz.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply