Renovezi sau proiectezi? 5 seturi de mobilă de bucătărie cu prețuri mici

0

Fie că vrei să scapi de mobila veche sau urmează să amenajezi o bucătărie pentru prima dată, seturile de mobilier de bucătărie de-a gata sunt o idee bună, deoarece costă mult mai puțin prin comparație cu piesele cumpărate separat sau pe comandă. 

Alte avantaje includ garanția pentru achiziția făcută, înlocuirea ușoară a eventualelor piese deteriorate ulterior, dar și posibilitatea de extindere a proiectului cu piese de același fel sau similare, disponibile în magazinele de bricolaj în secțiunea de bucătării modulare.

Dar și mai important este faptul că te poți bucura de calitate fără să falimentezi, obținând în final o bucătărie practică, spațioasă și elegantă, în care să te simți bine atunci când gătești sau servești masa. Inspiră-te din selecția noastră de produse disponibile în sezonul de primăvară 2023.

Kit bucătarie, 180 cm • Eco Premium, Brico Depot, 998 lei

Ideală pentru spații mai puțin generoase, această mobilă de bucătărie are o lungime de 180 cm și este disponibilă în combinația de alb li gri stone, fiind usor de integrat chiar și într-un decor elegant sau o bucătărie open-space. Include trei dulapuri superioare, bine compartimentate si o masca pentru hota. In partea de jos sunt trei dulapuri cu masca pentru lavoar si blat. Blatul are o grosime de 3.8 cm, o lungime de 120 cm si o adâncime de 60 cm. Mobilierul este din PAL, cu finisaj mat. Mânerele sunt de culoare neagră, din material plastic. Dulapurile inferioare au picioare de 10 cm ce pot fi reglate.

Bucătărie completă Riga, Hornbach, 1779 lei

Bucătăria Riga are 2 metri lățime este realizată din Pal melaminat de 16 mm, cu ușile din decor roșu și carcasă de culoare albă. Datorita designului simplist, acest obiect de mobilier poate fi încadrat în orice încăpere și totodată va poate contura un aspect plăcut locuinței dumneavoastră. De asemenea are blat termorezistent, decor Travertin, lucios, cu grosime de 28 mm și un spațiu decupat destinat montării chiuvetei.

Bucătărie Magi A de la Videnov, 1962 lei

Bucătăria din pal melaminat stejar evoc + petrol include corpuri partea inferioara, corpuri partea superioara si blat termic. Blatul este fara orificiu pentru chiuveta sau robinet. Dimensiunile nu se pot adapta la cerere, dar mobilierul poate fi integrat într-o bucătărie mai mică de bloc sau una de birou – partea superioară: L140 B30 H60 сm, partea inferioara: L140 B60 H91 сm. Se potrivește de minune stilului rustic sau boho, alături de electrocasnice retro.

Bucătărie Diana, stejar gri + alb + folie lucioasa nisip, Dedeman, 3198 lei

Pentru o atmosfera primitoare și un spațiu organizat într-un mod practic, datorita compartimentării interioare și a nuanțelor calde, acest mobilier de bucătărie prezinta un finisaj stejar gri (carcasa și blat) și MDF acoperit cu o folie lucioasa în nuanță nisip (uși și fronturi sertare). Lungimea de 260 cm permite încadrarea pe un perete, că mobila individuala. Cele 6 dulapuri din partea inferioara și superioara pot fi interschimbate, astfel încât masca pentru chiuveta și dulapul cu uși din sticla să fie poziționate în partea stângă sau în cea dreapta, în funcție de orientarea dorită. Blatul inclus întregește aspectul și funcționalitatea bucătăriei Diana, având 200 cm lungime, 60 cm adâncime și 2.8 cm grosime.

Bucătărie MELINDA  cu electrocasnice incluse, MOBEXPERT 7743 lei

Soluția ideală: bucătăria care include și electrocasnicele, astfel încât să nu fii nevoită să alergi prin magazinele de profil, unde ai putea să scoți mai mulți bani din buzunar. Cu un design practic și versatil, bucătăria completează ideal  spațiul pentru gătit. Include un cuptor electric, plita, hota, frigider – toate de la Beko și chiuveta, utilând complet bucătăria. În plus, deține multiple cabinete și sertare, asigurând depozitarea facila a lucrurilor utile în bucătărie. Realizata din PAL alb și cu blatul maro, bucătăria oferă spațiului un plus de luminozitate.

Foto cover: Pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply