Mix de stiluri într-un context masculin

0

Pentru designerul Anda Roman, crearea unui ambient sobru nu înseamnă o încorsetare a laturii sale creative. Din contră, spațiile cu un look frust și actual sunt o provocare pentru ea, căci îi dau posibilitatea să combine, cu multă ingeniozitate, diverse stiluri.


Piesele de mobilier alese au o geometrie riguroasă, evidențiată de nuanțele profunde și de texturile uni. Fundalul alb potențează designul obiectelor de aici

La prima vedere, un dormitor cu aer masculin nu este unul foarte ofertant din punct de vedere al posibilităților de ambientare. Designerul Anda Roman ne-a demonstrat că se poate obține un decor în nuanțe sobre și elegante mizând pe un joc fin orchestrat de elemente decorative alese cu stil.


Anda Roman, designer Atelier Anda Roman
Tel.: 021.318.80.12,
e-mail: office@andaroman.ro

În acest caz, ea a gândit un spațiu personalizat, cu un aer eminamente masculin și de aceea a stabilit o gamă cromatică echilibrată, pe care a variat-o delicat cu ajutorul unor texturi diferite și al unor variațiuni subtile de intensități.

Bancheta Bold, design Big-Game pentru Moustache, are husa textilă detașabilă. Prețul ei este 2.850 lei. Consola cu blatul din marmură și cu picioare din lemn masiv este disponibilă la prețul de 1.080 lei.

Materialele naturale sunt preferatele ei, iar aici au o însemnătate aparte, căci pe lângă faptul că aduc o aură homey încăperii, ele subliniază linia frustă a decorului. Anda Roman a îmbinat aici, cu măiestrie, piese ce aparțin unor stiluri diferite: clasic, etnic și industrial. Negrul profund și misterios este filonul stilistic ce unește aceste trei traiectorii decorative într-un ambient armonios până în cel mai mic detaliu.


Tăblia tapițată cu in a patului are prețul de 1.640 lei. Din in și din bumbac este cuvertura (1.771 lei) care acoperă patul, iar cea decorativă este din cânepă, țesută manual. Prețul acesteia este de 5.390 lei.


Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Toate produsele sunt disponibile prin Atelier Anda roman

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply