Minionul Bob este acum în grădina noastră

0
Melania Comanescu
Melania Comanescu
Melania Comănescu, loc. Vadu Paşii, jud. Buzău
Dragii mei,
Pentru a da un plus de culoare curţii, am realizat un „minion”. Acesta este un personaj de desene animate foarte îndrăgit, care face furori printre oamenii de toate vârstele. Deosebit de vesel, optimist şi haios, minionul a dat o nouă viaţă şi grădinii noastre.
Anul acesta ne-am gândit să-i facem o bucurie fiicei noastre, Andreea, care adoră aceste jucării şi căreia i-a plăcut foarte mult ideea. Ca materiale am optat pentru anvelope scoase din uz, fiindcă sunt uşor de găsit, dar şi rezistente. Apoi am cumpărat două cutii de vopsea galbenă şi albastră şi am demarat lucrările.
Am folosit 3 anvelope. Pentru cap a fost mai mult de lucru pentru că am vrut ca minionul nostru să aibă „păr”, astfel am tăiat cercul de sârmă ce este prevăzut la fiecare anvelopă pe toată circumferinţă, apoi cu un cuţit ascuţit, soţul meu a tăiat partea rămasă în 13 triunghiuri. Cu puţin efort a reuşit să întoarcă pe dos cauciucul tăiat, astfel şi triunghiurile s-au răsfrânt singure în partea de sus.
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Apoi l-am vopsit cu galben, i-am desenat o dungă cu vopsea neagră la jumătate, acolo unde apoi au fost lipiţi ochii (două capace de plastic).
Celelalte două anvelope le-am vopsit, le-am aşezat la locul lor, am adăugat o guriţă zâmbitoare şi bretelele de la salopetă. Minionul (botezat Bob) a atras multe priviri. Aşadar am reciclat şi totodată am realizat ceva frumos. M-aş bucura să încercaţi şi voi, fiindcă nu este prea greu! Succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply