Mese pliante de bucatarie. Idei si cateva sfaturi

0

Mese pliante de bucatarie. Idei si cateva sfaturi (3)In tendintele anului 2014 pentru casa recucerirea spatiului este unul din obiective. Ne inscriem in aceasta line si venim cu o serie de idei bune pentru mese pliante de bucatarie, o solutie mereu salvatoare. Bucuria de a sta confortabil la masa este egala fie ca stai la o masa normala, fie ca folosesti mese pliante de bucatarie. Pana la urma ceea ce conteaza cu adevarat este calitatea bucatelor si placerea conversatiei.

Citeste si: O reteta simpla pentru un interior confortabil

Exista insa idei de mese pliante de bucatarie care pot face fate tuturor exigentelor. Eu personal cred ca este excelent sa stai la masa, in bucatarie, dimineata, sa citesti ziarul, sa bei cafea si sa mananci micul dejun.

Oricare din aceste solutii de mese pliante poate face acest vis posibil. In fond bucataria este sufletul casei, iar masa din bucatarie, sufletul bucatariei.

Mese pliante de bucatarie. Idei si cateva sfaturi (2)Mobilierul flexibil, pliant este ideal in bucatarie. Printre ele si mese pliante de bucatarie care pot fi realizate si la comanda in ateliere de mobila, daca ceea ce cauti, nu gasesti. Ideal pentru oricare din aceste mese de bucatarie este faptul ca odata activitatea terminata, o strang, o pliezi, o ascunzi, iar spatiul bucatariei este din nou, tot la dispozitia ta.

Citeste si: Cum alegi mobila de bucatarie

Excelent in cazul unora dintre aceste mese pliante de bucatarie este faptul ca acestea pot fi folosite partial, in timp ce lateralele se indoaie ramane functionala doar o parte din suprafata mesei. Nu ocoli nici solutiile neconformiste sau pe care care sunt gandite special pentru dimensiunea si functionalitatea din bucataria ta.

Citeste si: Masa de bucatarie rotunda

Secretul pentru a cuceri spatiul din casa este sa dovedesti inventivitate, curaj, indrazneala si ambitia de a-ti duce un plan pana la capat. Poate parea filozofie, dar noi vorbeam doar despre mese pliante de bucatarie….

Sursa: houzz / shelterness.com / interiorholic.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply