Mega Image si National Geographic Romania lanseaza “Minunile Planetei Noastre”

0

Un joc educativ atractiv care dezvolta respectul celor mici pentru natura.

Minunile planetei noastre

Mega Image si revista National Geographic Romania propun profesorilor, invatatorilor si parintilor “Minunile Planetei Noastre”, un instrument-joc prin care copiii se vor familiariza usor cu diverse cunostinţe despre animale, vor afla ce specii sunt in pericol, ce le ameninta si cum pot fi protejate.

Printr-o colectie care le va capta interesul, copiii isi vor forma in mod natural un spirit ecologist sanatos, ce le va stimula deschiderea catre protejarea naturii si implicarea in diverse actiuni eco.

Cum primiti cartile

Incepand cu 27 ianuarie, la fiecare vizita de cumparaturi in magazinele Mega Image si Red Market, parintii vor primi gratuit la casele de marcat pachete cu carti de joc, conform detaliilor afisate in locatii. Tot aici sunt disponibile si albumele cu informatii in care pot fi colectionate cartile de joc.

In plus, proiectul are o componenta online unde copiii vor putea in primul rand sa socializeze pentru a schimba cartile de joc dubluri, dar si pentru a afla mai multe despre animalele si proiectele din album:  www.mega-image.ro/minunile-planetei


Articol EXCLUSIV ONLINE

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply