Măşti pentru ten

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Gina Georgeta Deuşan, Luna de Jos, jud. Cluj
Dragă revistă,
Iată câteva măşti cosmetice pentru diverse tipuri de ten.

  • Pentru ten gras. O lingură argilă, un gălbenuş de ou şi o lingură de pulpă pasată de avocado se amestecă bine şi se aplică pe faţă şi pe gât, evitând zona din jurul ochilor. După 10 minute se clăteşte cu apă călduţă şi se aplică o cremă pentru ten gras.

 

  • Pentru ten uscat. O lingură miere, un gălbenuş de ou, o linguriţă ulei de migdale, o lingură iaurt se amestecă, se aplică pe faţă şi se lasă 10 minute, apoi se clăteşte cu apă călduţă şi se aplică o cremă hidratantă.

 

  • Pentru ten normal. Se amestecă un iaurt simplu cu o linguriţă ulei de măsline şi o lingură de miere, adaugi un sfert de măr făcut piure şi o jumătate de ceaşcă fulgi de ovăz. Se aplică masca pe faţă, se lasă 20 de minute şi se clăteşte cu apă călduţă.

 

  • Pentru ten cu pete. 2 linguri făină, 2 linguri apă de trandafiri şi 2 linguri suc de lămâie amestecate, se aplică pe faţă, se lasă 20 de minute, apoi se clăteşte cu apă caldă.

 

  • Adio puncte negre. Se bate un albuş de ou spumă, se adaugă 2 linguri de mălai şi se aplică pe zonele afectate, se aşteaptă să se usuce, apoi se freacă pielea cu o pânză curată, după care se spală faţa cu apă călduţă şi ai scăpat de problemă.

 
Folosiţi cu încredere măştile cosmetice preparate în casă, chiar au efect!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply