Masina de spalat cu capacitate de incarcare de 9 kg

0

LG Electronics prezinta noua masina de spalat cu tehnologie pe baza de abur.

Masina de spalat dispune de cea mai mare capacitate de incarcare de pe piata, de 9 kg. Este singurul model cu aceasta capacitate si incarcare frontala disponibil în Romania, incorporand cea mai avansata tehnologie LG de spalare.

Tehnologia cu abur

Aceasta masina de spalat incorporeaza tehnologia de spalare pe baza de abur, creata pentru prima data in lume de LG. Tehnologia Steam ofera o performanta de spalare superioara celei realizate doar cu apa, intrand in profunzimea tesaturilor si protejandu-le in acelasi timp. Astfel, masina este ideala pentru familiile numeroase, avand functii inovatoare si programe intuitive pentru fiecare membru al familiei.

Recomandata pentru parinti este functia Steam Refresh ce indeparteaza cutele si mirosul neplacut al hainelor in doar 20 de minute, folosind abur si nu apa.

Program antialergii

In acelasi timp, pentru copii a fost special creat programul Allergy Care care utilizeaza aceeasi tehnologie inovatoare in materie de spalat cu abur pentru a ajuta la eliminarea alergenilor, a scamelor si chiar a rezidurilor de detergent, care pot cauza alergii la nivelul pielii si sinusurilor, acest lucru fiind certificat de Fundatia Britanica de Alergie.

Consum redus de apa

Alaturi de tehnologiile sale care permit economisirea energiei, functionarea pe baza de abur permite masinii de spalat LG din clasa energetică A++ sa consume cu 21% mai putina energie. De asemenea, masina de spalat inregistreaza cel mai redus consum de apa, utilizand cu pana la 35% mai putina apa.

Noul model este disponibil in varianta  de culoare neagra (F1402FDS), in Media Galaxy, Altex, Domo, la un pret recomandat de 3.899 ron.


Articol EXCLUSIV online
Foto: LG

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply