Mansarda: proiect de extindere verticala

0

Pentru a beneficia de mai mult spatiu, aceasta locuinta din Timisoara a fost suspusa unui proiect de extindere pe verticala.

Forma unica a podului si arhitectura atipica a casei au pus la incercare imaginatia arhitectului, de altfel si proprietarul acesteia.

Sustinuta de imboldul de a valorifica spatiul existent din pod care prezenta un adevarat potential, nevoia de renovare a pornit de la nevoia de a beneficia de cat mai mult spatiu.

Pod transformat in spatiu functional

Vechiul pod intunecos si neaerisit care reprezenta o zona fara interes, neexplorata, a fost astfel redescoperit. Forma lui atipica cu multe unghiuri parea sa limiteze posibilitatile de a obtine un spatiu functional cat mai deschis, care sa respecte arhitectura intregii case.

Solutie eficienta

Solutia a fost compartimentarea eficienta a mansardei pe seminiveluri care sa gazduiasca spatii interesante ca forma, desavarsite de o amenajare originala.

Forma atipica a spatiului precum si originalitatea amenajarii lui ne indeamna sa ne imaginam posibilitati nenumarate de amenajare a podului nostru in spatii cel putin la fel de reusite.

Vezi mai multe informatii pe www.velux.ro
Vezi mai multe poze in galeria foto atasata.


Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply