Mai. Știri și Info pentru cititori

1
www.pixabay.com
Jeleuri sănătoase 
Mulți copii suferă din cauza carențelor de vitamine și minerale sau a obezității. Dieta lor fie nu conține toate principiile nutritive, fie există un adaos prea mare de făinoase, ce cresc valoarea calorică a mesei, dar scad valoarea nutritivă. Astfel, copilul crește în greutate, dar organismul suferă din cauza carențelor. Deci devine esențială administrarea de suplimente nutritive echilibrate, special concepute pentru copii, precum Wellkid Soft Jelly de la Vitabiotics. Jeleurile delicioase Wellkid fără zahăr conțin vitamine și minerale în doza corespunzătoare nevoilor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, având un adaos de semințe de in – sursă importantă de energie și acizi omega 3 esențiali în dezvoltarea psihică, intelectuală, creșterea coeficientului de inteligență, fiind importanți și în procesul de maturizare a funcției vizuale. Găsiți Wellkid Soft Jelly în farmacii.
***
Mai mult fier
Te simți mereu obosit? Nu te poți concentra? Răcești des? Cauza ar putea fi lipsa fierului. El asigura transportul oxigenului și al substanțelor nutritive în organele vitale ale corpului, prevenind anemia. Vavian Pharma propune suplimentul alimentar Feroglobin cu o formulă unică ce conține fier, dar și vitamine (B6, B12, acid folic) și minerale (zinc, cupru, mangan, iod). Feroglobin se găsește și sub forma de capsule efervescente cu vitamina C. Detalii pe www.magazinvavianpharma.ro/suplimente-nutritive/feroglobin-capsule sau în farmacii.
***
Pentru piele fină
Părinții din întreaga lume au încredere în Sanosan Baby pentru curățarea și îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor. Fiecare produs este testat clinic și fabricat exclusiv în Germania, sub supravegherea specialiștilor. Realizate fără parabeni, siliconi sau ulei de parafină, produsele Sanosan Baby sunt sigure și delicate. Se găsesc în farmacii, magazinele specializate pentru bebeluși, magazinele online și în supermarketuri. Detalii pe www.facebook.com/Sanosan-Cosmetice.
Arhiva personală
***
CITITOAREA LUNII MAI
Dragi prieteni, doamna Elisabeta Gligor din Cenad, jud. Timiș, ne scrie de peste 7 ani cu aceeași dăruire, ne învață cu mărinimie despre îngrijirea florilor, creșterea păsărilor sau leacuri din natură, așa că o declarăm cu drag și mult respect cititoarea lunii mai și îi mulțumim pentru întreaga sa colaborare.
redacția Practic Idei

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Gligor Elisabeta

    Multumesc frumos pentru surpriza facuta va scriu cu mare drag dupa cum timpul ma lasa va iubesc si va stimez ramin acealasi cititoare si corespondenta fidela ca si pina acum cu drag Gligor Elisabeta!!!!

Leave A Reply