MagazinulDeCase.ro si Posta Romana muta imobiliarele pe Internet

0

MagazinulDeCase.ro, primul sistem de tranzactii imobiliare directe din Romania, ofera de astazi proprietarilor din toata tara posibilitatea de a publica un anunt imobiliar pe site prin intermediul a 500 oficii postale.

Pentru cei care nu au acces la Internet
 
Prin acest serviciu, Posta Romana pune la dispozitie, in premiera, clientilor sai care nu au acces la Internet posibilitatea de a posta un anunt pe site-ul imobiliar cu acoperire nationala http://www.magazinuldecase.ro.

Modalitatea de procedura

Salariatii oficiilor postale pun la dispozitia proprietarilor un formular care trebuie completat de catre client. Acesta contine toate informatiile de baza necesare unui anunt imobiliar de vanzare, respectiv inchiriere. Dupa completarea formularului, proprietarul trebuie sa achite suma de 35 de lei, care reprezinta taxa de publicare a anuntului pe siteul MagazinulDeCase.ro.

Formularul completat este apoi activat pe site in maxim 24 de ore, avand o valabilitate de 3 luni. Proprietatea va fi promovata atat pe orasul in care se afla oficiul postal din care a provenit formularul, cat si pe Bucuresti.

In plus, anuntul va fi publicat si in sectiunea de Imobiliare a siteului Realitatea.net.

Noua modalitate de publicare a unui anunt imobiliar pe siteul MagazinulDeCase.ro  pune la dispozitia tuturor proprietarilor ce doresc sa vanda un imobil avantajele obtinute prin publicarea unui anunt imobiliar pe un site cu acoperire nationala, care are un public lunar format din peste 150.000 de potentiali clienti.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR
[21.02.2011]

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply