MagazinulDeCase.ro si Avocatnet.ro lanseaza sectiune co-branded de anunturi imobiliare

0

MagazinulDeCase.ro ofera de astazi clientilor sai posibiliatea de a publica anunturi imobiliare pe siteul Avocatnet.ro.

Parteneriatul incheiat intre www.magazinuldecase.ro si www.avocatnet.ro aduce un plus de valoare  utilizatorilor ambelor siteuri.

Anunturi mai vizibile

Acesta urmareste atat cresterea  vizibilitatii pentru anunturile imobiliare postate pe platforma Magazinuldecase.ro cat si diversificarea continutului siteului Avocatnet.ro prin preluarea integrala a anunturilor postate pe siteul imobiliar.

“Prin incheierea acestui parteneriat co-branded dorim sa oferim clientilor nostri o vizibilitate sporita a anunturilor. Expunerea  oferita de astazi proprietarilor care posteaza un anunt pe va creste sansele de finalizare a tranzactiilor imobiliare”, a declarat Florin Pravai, director de proiect MagazinulDeCase.ro.

Cele mai noi oferte imobiliare

Toate anunturile publicate pe MagazinulDeCase.ro sunt unice, fara duplicate si beneficiaza de o prezentare completa a fiecarei proprietati, aceste caracteristici reprezentand avantajele competitive ale sectiunii co-branded dezvoltate de cele 2 siteuri.

De acum  utilizatorii www.avocatnet.ro vor avea acces direct la cele mai noi oferte imobiliare publicate de proprietari pe siteul www.magazinuldecase.ro, accesand http://www.avocatnet.ro/content/case.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Shutterstock
[04.03.2011]

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply