Magazine care nu cresc preturile in urma majorarii TVA

0

In urma majorarii TVA de la 19% la 24%, magazinele de accesorii si decoratiuni au anuntat ca nu vor creste preturile produselor.

bam boo nu creste preturile

“Am decis sa nu crestem preturile produselor pentru ca ne gandim in primul rand la clientii nostri fideli si la toti cei care ne indragesc conceptul. Mai mult decat atat, oferim in aceasta perioada promotii si oferte speciale la game semnificative de produse.

Este extrem de important pentru noi sa ne mentinem clientii, mai ales ca avem pregatite colectii foarte interesante pentru inceperea noului an școlar, Haloween si Craciun,” declara Violeta Moisa, manager marketing pentru bam boo.

Ikea nu creste preturile

”Absorbirea majorarii TVA cu 5 puncte procentuale incepand de la 1 iulie va insemna pentru noi un cost suplimentar, pe care am ales sa il suportam in locul consumatorului. Este modul in care am decis la momentul de fata sa ne indeplinim promisiunea de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni. Preturile mici sunt piatra de temelie a acestei promisiuni, iar clientii IKEA ne sunt parteneri la indeplinirea ei. Ei sunt alaturi de noi de mai bine de 3 ani: cumparand in volume mari, alegandu-si singuri marfa, transportand-o si montand-o ei insisi.

Este firesc ca si noi sa onoram din nou acest parteneriat in vremuri in care increderea consumatorilor este pusa la incercare. De aceea, absolut toate preturile produselor din magazinul IKEA vor ramane neschimbate”, a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply