Lumea virtuală

0

Fie că îți cauți stilul de coafură, fie că vrei să afli cele mai curioase informații, găsești câte o aplicație care să iți fie de folos în lumea virtuală.

Lumea virtuală
www.pixabay.com
Găsește-ți stilul potrivit
Ești tentată să îți schimbi coafura, dar nu te-ai convins încă ce ți se potrivește? Există mai multe aplicații pentru telefonul mobil care te ajută să îți găsești stilul pentru coafură, machiaj sau chiar unghii, cum ar fi ModiFace, Taaz Hair Try On sau Hair, Nails&Makeup. Unele sunt gratuite, altele îți oferă doar o versiune demonstrativă care să te convingă că merită să le cumperi. Este suficient să încarci câteva fotografii de ale tale, neaparat tip portret pentru a putea vedea cum îți stă cu o mulțime de coafuri, culori de păr etc. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri, părul și chipul tău nu sunt afectate, iar dacă îți place rezultatul din imagine îl poți arăta stilistei tale ceea ce aștepți de la ea la următoarea programare la salon.
***
Învață cu haz
Ești curios să afli tot felul de lucruri neobișnuite din diverse domenii ca geografie, film etc.? Încearcă și aplicația 8fact care îți trimite zilnic pe telefonul mobil diverse informații haioase și interesante. Astfel poți să urmărești și filmulețe care îți stârnesc curiozitatea.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply