Lucrez cu dragoste în stil popular

0
Georgeta Dobrin
Georgeta Dobrin
✍ Georgeta Dobrin, Bucureşti
Dragă redacţie şi dragi cititori,
Întotdeauna este bine să am în casă obiecte în stil popular, iar la diverse sărbători le folosesc cu mare drag. Am lucrat foarte mult în anii de tinereţe, mai lucrez şi acum, dar cu mare grijă, pentru că am dioptrii mari la ochelari.
Când este câte o sărbătoare religioasă şi merg cu coliva la biserică, pun în coşuleţ câte un prosop lucrat de mine în cruciuliţe pe etamină şi sunt tare mândră de ce am făcut. La prosoape am pus ciucuri din bumbac. Am lucrat mai multe ţărăncuţe şi ţărani, pe care i-am oferit în dar la diverse aniversări sau petreceri. Am lucrat şi îmi place să lucrez tot ce văd, am şi multe cărţi cu modele din stilul popular, pe care le păstrez cu atenţie.
De câte ori cineva este în vizită şi admiră obiectele create de mine, mă simt mândră şi bucuroasă că ceva realizat de mine produce plăcere altor oameni. Acesta este şi motivul pentru care vă trimit poze cu modelele în stil popular lucrate de mine; sper să încurajez şi alte persoane, indiferent de vârsta lor, că această pasiune merită investiţia timpului şi a efortului, deoarece aduce multe recompense. Mai ales generaţia tânără ar beneficia mult dacă ar investi în această preocupare. Acum, cu accesul la internet, modelele de croitorie şi cusut pot fi găsite mult mai uşor ca pe vremea mea.
Sunt foarte mândră că mă număr printre cititorii şi corespondenţii revistei Practic Idei. În dimineaţa când apare revista, la ora 7.00 mă prezint la chioşcul de ziare. Fac cadou rudelor şi prietenilor revista în care apar şi scrisorile mele şi toţi cei din jurul meu apreciază această revistă pentru conţinutul său şi pentru dărnicia colaboratorilor.
Vă mulţumesc că mi-aţi făcut anii de pensie mult mai frumoşi şi interesanţi. Multă sănătate tuturor!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply