Lucrez cu drag goblenuri și felicitări

1

Maria Hrib, loc. Siret, jud. Suceava
Stimată redacție,
În primul rând vă mulțumesc foarte mult pentru publicarea scrisorii mele în revista nr. 2/2014 și vă mulțumesc pentru premiul acordat. Revin tot cu goblenuri, în speranța că îmi voi mai găsi noi prieteni care mă vor contacta în legătură cu goblenurile, dar și cu felicitările pe care le fac.
Am ca hobby desenul, goblenul. După publicarea articolului în revista nr. 2/2014, m-au sunat multe doamne din țară și le mulțumesc din suflet pentru felicitări. Recent, am trimis la Bistrița-Năsăud două goblenuri cu „Mâini în rugăciune”, acela mic care se vede în stânga celui mare. Chiar „Rugăciune” se numește și acesta. „Mâini în rugăciune” are dimensiune de 9/13 cm și iese superb. Celălalt este Maica Domnului, se numește „Sfânta bijuterie”, este de dimensiune 10/15 cm și este cusut cu fir metalizat. Chiar este o bijuterie, dar nu este în passepartout. Rog persoanele iubitoare de goblen și interesate să mă contacteze la numărul de telefon 0745.990.167.

felicitari
Foto: Maria Hrib
Mai confecționez și felicitări decupate pentru diferite ocazii: An Nou, Crăciun, Paști, 1 și 8 Martie, zile onomastice. Este foarte multă migală la ele, deoarece necesită mai multe faze: tăiat după dimensiunea felicitării, îndoit desenul după tipar, decupat, lipit și în final lăsat să se usuce. Cartonul din interior trebuie să fie deschis la culoare, deoarece acolo vine scris mesajul. Iubesc foarte mult lucrul de mână pe care eu îl consider o „bijuterie”. Doresc multă sănătate întregii redacții și cât mai mulți ani de publicație de aici încolo!
Foto: Maria Hrib

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: reciclare textile | Revista Practic idei

Leave A Reply