Look actual, pe note sidefii imaculate

0

Look actual – Valorifică avantajele unei băi generoase și accentuează optic senzația de spațiu aerisit și luminos prin intervenții delicate, plasate cu atenție în context. Mobilierul completează cu succes ansamblul și contribuie delicat la jocul fin al texturilor, care imprimă un șarm subtil.

Foto: La Fabbrica
Foto: La Fabbrica

Look actual – Conturează un spațiu nou pe locul fostei băi și redefinește zonele și funcțiile lor distincte. Vei imprima dinamică și diversitate într-o baie generoasă printr-un perete fals, sporind confortul. În plus, creezi astfel spațiu nou pentru a expune obiectele preferate și produsele personale sau chiar câteva ghivece cu flori. Un detaliu din lemn natur, precum o cutie pentru depozitare, echilibrează compoziția dominată de nuanțe foarte deschise. Un astfel de ambient va beneficia din plin de efectul jocului la nivel de textură.

Look actual – Formele circulare discrete care se reliefează armonios pe peretele central al băii se regăsesc în patternul fin al plăcilor ceramice care îmbracă pardoseala. Jocul clar-blurat la nivel de formă și alternanța dimensiunilor celor două modele ceramice denotă echilibru și armonie estetică, iar accentele texturate ale mobilierului sparg monotonia unui spațiu monocrom. Pentru a nu știrbi frumusețea placărilor ceramice, renunță la alte detalii. Spre exemplu, separă nișa dușului doar cu o foaie din sticlă de restul băii. Astfel încăperea va avea un aspect unitar.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply