Locuri cu apa in gradina

0

Locuri cu apa in gradina  – Apreciate pentru efectul estetic și aerul relaxant, amenajările cu apă sunt de dorit chiar și în spațiile exterioare mici. Poți alege un iaz cu o suprafață redusă, populat cu pești sau accesorizat cu o fântână sau cu o cascadă. Modelele moderne, sculpturale, sunt în top!

Foto: Blu Concept
Foto: Blu Concept

O cascadă anexată unui bazin de apă are puterea de a transforma chiar și o grădină mică într-o oază magică de liniște și relaxare. Modelul este realizat din rocă naturală și marmură și este disponibil la comandă pe www.bluconcept.ro, cu preț începând cu 11.000 lei.

Foto: Hornchbach
Foto: Hornchbach

Setul Neptun include trei LED-uri cu senzor crepuscular, susținuți de trei coloane din piatră decorativă. Costă 754,99 lei la Hornbach.

Foto: Interior Store
Foto: Interior Store

Cu toate că este realizată din rășină specială, aspectul fântânii Darkstone trimite cu gândul la piatră naturală. În plus, este prevăzută cu un sistem de iluminat cu LED. Fântâna (L 53 x l 44 x 
h 70 cm) este disponibilă prin Interior Store, la prețul de 1.909 lei.

Citește și: Amestecuri florale de efect

Foto: www.davidharber.co.uk
Foto: www.davidharber.co.uk

Fântânile cu design modern și forme geometrice sunt ideale pentru grădinile ce deservesc locuințe construite pe aceleași coordonate. Poți obține un contrast plăcut într-o amenajare în culori deschise cu ajutorul unui corp de efect din piatră, precum Dark Planet Fountain (diametru 76 cm). Produsul poate fi comandat de pe site-ul www.davidharber.co.uk, la prețul de 59.290 lei (fără taxe de transport), și poate fi realizat la cerere pe alte dimensiuni.

Foto: Interior Store
Foto: Interior Store

 

Datorită sistemului de iluminare cu halogen, fântâna Higgledy ( L 42 x l 42 x 98 h cm) devine o prezență magnifică și pe timpul serii. Higgledy este realizată din rășină de înaltă calitate și are circulație închisă a apei. O poți achiziționa de la Interior Store, pentru 3.281 lei.

Citește și: Decor acvatic in gradina

Foto: www.davidharber.co.uk
Foto: www.davidharber.co.uk

Din oțel inoxidabil, cu sistem LED integrat ce o face vedetă și pe timp de noapte, fântâna Water Spheres, design David Harber 
(h 240 cm), poate fi comandată pe site-ul www.davidharber.co.uk.

Poate fi folosită atât la exterior, pe balcon sau în grădină, cât și în interiorul casei. Fântâna Sidu (L 30 x l 18 x h 35 cm), din piatră naturală, este disponibilă pe site-ul www.piatranaturala.ro, la prețul de 529 lei (fără taxe de transport).

Citește și: Gradina pe picioroange 

Text: Maria Stănescu           Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply