Living vitrtat – invită lumina naturală în casă!

0
living vitrat
Foto: Busnelli

Living vitrat – Beneficiază de toate avantajele care decurg dintr-un proiect ce dublează înălțimea camerei de zi. Spațiul generos și senin devine primul nominalizat la titlul de „camera preferată“!

Dacă ai în vedere o construcție cu suprafețe vitrate extinse, care îți vor da posibilitatea de a te bucura de panorama fascinantă pe tot parcursul anului, trebuie să te familiarizezi cu anumite caracteristici practice și tehnice ale acestui demers.

living vitrat
Foto: Busnelli

Living vitrat – ferestre potrivite

Ține cont în primul rând de nivelul calitativ al sticlei. O investiție inteligentă făcută în această fază a proiectului te poate scuti de probleme ulterioare și îți va asigura pe termen lung confortul termic și acustic de care ai nevoie. Este bine de luat în calcul faptul ca suprafata vitrata extinsa trebuie sa aiba calitatile unui perete solid din caramida, pentru a putea face fata cu brio schimbarilor de clima ce au loc pe parcursul unui an, alaturi de epunerea directa la fenomene meteorologice care produc uzura. Spre deosebire de sticla obișnuită folosită pentru ferestre, vitrajele duble sau triple de calitate superioară asigură un nivel de eficiență ridicat.

living vitrat
Foto: Busnelli

Living vitrat – cum facem cea mai bună alegere?

Atunci când alegi materialul pentru ferestre, ia în calcul câțiva factori-cheie: confortul termic, izolația acustică și protecția solară, mai ales pentru zonele ce se bucură de perioade calde lungi, precum și protecția și siguranța materialului, ce îl fac rezistent la posibile șocuri. Acestea sunt cele mai importante atribute de care este bine sa tii cont atunci cand alegi ferestrele pentru suprafete vitrate mari. În plus, materialele de bună calitate asigură o reducere impresionantă a pierderilor de energie. Modele de ferestre cu un standard de calitate ridicat vei găsi în oferta brandului Saint-Gobain Glass, iar prețurile aferente le poți afla la cerere.

Text: Maria Stănescu

Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply