Living nou fara bataie de cap

0

Poti avea un living nou fara bataie de cap, iar pentru asta nu este nevoie nici sa cumperi mobila noua, nici sa faci cine stie ce investitii. Poti avea un living nou doar cu putina imaginatie.

living

Pentru inceput fa curatenie. Pasul al doilea este sa cauti in debara, printre haine scoase din uz, lucrurile pe care l-ai uitat, sau care nu-ti mai trebuie si sa le dai intrebuintari noi.

petice 3

Din rochia inflorata si din fusta in dungi, pe care nu le mai porti, poti face doua, trei fete de perna noi pentru pernele decor, de pe canapea.

Cumpara un metraj nou, din in sau bumbac, colorat in tonuri potrivite cu restul livingului tau, si imbraca complet unul din fotolii. Pe celalat aseaza doua perne imbracate in acelasi material.

 

Foloseste pentru a decora portelanuri vechi. Un ceainic veche poate fi este o minunata vaza cu flori.

La fel si alte vase vechi, care pot deveni, in diferite combinatii aranjamete cu totul speciale.

petice 2Citeste si: Organizarea biblioteci si cateva trucuri

Rearanjeaza cartile din blibloteca. Nu arunca cutiile de pantofi mari si solide. Imbraca-le in panza si transforma-le in spatii de depozitare, la vedere, pe rafturile bibliotecii. Schimba abajurul lampadarului sau al lampilor din camera. Schimba locul si pozitia oglinzii din perete – si vei schimba complet decorul camerei tale.

Unele din aceste schimbari pot sa dea o noua culoare livingului tau. Poti avea un living nou adaugand la toate acestea un covor nou, cateva plante si, de ce nu, o perdea noua.

Citeste si: Cu ce asortezi piesele de mobilier din plastic

Un living nou nu este un demers care se face peste noapte. Trebuie gandit si evaluat corect.

Analizeaza ceea ce trebuie schimbat, ia in calcul cat vrei sa investesti si in functie de toate acestea mergi la cumparaturi sau pune in aplicare planurile de transformare.

Sursa: hgtv.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply