Living generos si multifunctional

0

 

Am spus ca livingul este generos si multifunctional deoarece aici se petrec mai toate activitatile familiei.

El serveste si ca loc de joaca pentru copil, dar cand se doreste poate functiona si ca o intima sala de concerte de muzica de camera. Tanara familie are un baietel de un an si jumatate care se simte in largul lui in acest living (recunoastem faptul ca jucariile lui au fost ascunse din calea aparatului de fotografiat din motive estetice).
Personalizat
Cateva accesorii vin sa personalizeze spatioasa incapere: o fotografie frumos colorata si cateva perne decorative (care sunt facute la comanda impreuna cu husa divanului).
Citeste si: Retete de culoare pentru living.
Fiecare detaliu este gandit pentru ansamblu, fara sa se exagereze cu obiecte inutile. Si asta cu atat mai mult cu cat se urmareste o reamenajare a actualei locuinte, proces in urma caruia vor fi achizitionate noi obiecte si decoratiuni.
Mobilierul este de mici dimensiuni pentru spatiul larg destinat camerei de zi. De aici si senzatia de generozitate si lumina abundenta a locuintei.
In loc de canapea au optat pentru un divan alb care rimeaza estetic cu mobilierul bucatariei si aduce un oarecare iz clasic alaturi de pianina din lemn patinat. Aceste mici detalii clasice contrasteaza cu peretele ciclamen extravagant, definind locuinta.
Citeste si: Esential in living.

Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply