Living cu șemineu pentru o atmosferă de vis

0

Ce este mai plăcut decât să petreci momente minunate alături de cei dragi în căldura și în intimitatea propriului cămin? În acest scenariu, un living cu șemineu se potrivește de minune, iar amenajarea va degaja un permanent aer de vacanță.

living cu semineu Riviera Maison

Mobilierul din imagine aparține brandului Rivièra Maison. Măsuța de cafea, realizată din lemn, este model Château Chassigny și costă 4.162 lei (fără taxe de transport).  L 90 x l 90 x h 40 cm

Dacă ești norocosul proprietar al unei case cu șemineu, profită la maximum de prezența acestuia. Ce poți face este să organizezi amenajarea în jurul acestei piese. În cazul unui living, urmând exemplul nostru, creează o zonă de discuții și relaxare având ca protagonist șemineul. Așază în dreptul acestuia canapeaua și/sau fotoliile, iar jocul flăcărilor îți va bucura ochii și sufletul. Pentru a scoate și mai bine în evidență această zonă, accesorizează ancadramentul șemineului cu diverse obiecte sau lumânări decorative, iar deasupra amplasează unul sau mai multe tablouri. În cazul în care ești în faza de construcție a casei, ai grijă ca șemineul să se integreze ca stil amenajării pe care o iei în calcul, pentru a compune un ambient cât mai armonios. De asemenea, gândește-te bine și la cromatica ancadramentului său înainte de a trece la pasul următor. În concluzie, putem spune că un living cu șemineu va fi locul unde te vei desprinde complet de agitația cotidiană.

living cu semineu masute lemn

Fotoliul și taburetul sunt lucrate din rattan, se numesc Nicolas Wing și costă 3.236 lei, respectiv 1.523 lei (fără taxe de transport).

Foto: Rivièra Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 2/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply